Jessica holscher - hoorn

foto Jessica Holscher

 

Mijn verzorgende karakter en de affiniteit met kinderen maakten dat ik 15 jaar in de kinderopvang kwam te werken. Door het werken in teamverband en de verdere sociale aspecten van het beroep maakte dat ik kon groeien in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Later in deze jaren ben ik getrouwd en moeder geworden van vier kinderen. Verder hield ik me bezig op het gebied van lichaam, geest en ziel: o.a. meditatiecursussen, yoga, reiki, cursussen spirituele bewustwording en mediamieke trainingen.

Ondanks het al erg drukke leven, miste ik op een gegeven moment iets. Ik miste op werkgebied de uitdaging. Ik kon niet meer groeien. Ik ging op zoek naar iets wat me dat weer kon brengen. Zo kwam ik uiteindelijk bij masseren uit. Met mijn handen werken en in contact zijn met mensen was voor mij een ideale combinatie.

Vervolgens was het zoeken naar een goed opleidingsinstituut. De eerste opleiding waar ik op de open dag kwam was voor mij meteen raak: Holos academie voor massagetherapie in Utrecht. Ik had hier een ontzettend goed gevoel bij. De holistische visie sprak mij heel erg aan.
Bewust leren voelen wat er in je lichaam speelt en daarbij de uitnodiging om niets te veranderen maar te laten ‘zijn met wat is’ is de lijfspreuk van Holos.

Door bewuster te gaan voelen wat er in me speelt, krijg ik inzichten en maak ik andere keuzes. 
Het maakt dat ik wil loslaten van wat ik niet meer nodig heb. Loslaten van de beperkingen die vanuit het denken komen want deze voelen als verkrampingen en pijn. 

Het voelen geeft me energie en ruimte. Ruimte om mijn hart te laten spreken!